Tags

Relaterede artikler

Del dette

Nyheder d. 05 september 2012

Kære LærITbrugere

I torsdags d. 30/8 fyrede vi vores WebIT konferencedag af for fjerde år i træk. Vi håber, de 400 tilmeldte havde en god dag. Vi synes, vi havde lavet et meget varieret program og håber der var lidt for alle. 1000tak til alle de dygtige gæstetalere. Hér kan du se en lille video fra dagen:


 
Nu må vi se om der bliver 5års jubilæum for WebIT næste år – i så fald kommer det til at ligge ca. samme tid.
 
TILMELD DIG VORES FACEBOOKSIDE HER TIL HØJRE – SÅ FÅR DU DE ALLERNYESTE TING PRÆSENTERET FØR ALLE ANDRE 🙂

Connections, connections og CONNECTIONS:
Vi fortsætter her på www.laerit.dk/forlag med at hooke op med andre skoleleverandører. Derved bliver der en sammenhæng mellem de platforme I bruger til dagligt og det er vigtigt.
Fx, hvis en skole både abonnerer på Skoletube og Meebook…så er det jo dejligt at de medieproduktioner man laver på Skoletube nemt kan indsættes og anvendes i Meebook – når man laver sine undervisningsforløb dér.
 
 
 
 
SKOLETUBE HAR VÆRKTØJERNE | GYLDENDAL HAR INDHOLDET:

Kan 2+2 give 5 ? Ja! i ganske få tilfælde synes det næsten at være tilfældet, og med Skoletubes og Gyldendals banebrydende samarbejde kan platformene vitterligt få en endnu større værdi for jer, end hvis de stod alene. Ved at FORBINDE fagligt indhold og digitale værktøjer tæt sammen bliver undervisningen bare bedre.
Skoletube er en platform, hvor vi har samlet en række verdensførende online medieværktøjer under et Unilogin og med nem udgivelse i en beskyttet klassekanal. Dét er smart!, men grunden til at VI er begejstrede over samarbejdet med Gyldendal er, at DE laver gennembearbejdede faglige undervisningsforløb, hvor de direkte inddrager Skoletubes værktøjer, hvor det giver mening.
Gyldendals dygtige fagredaktører kan med deres fokus på didaktik, fag og IT koble det hele sammen. Dermed bliver det epokegørende meget nemmere end nogensinde før for lærerne at forberede og gennemføre faglige undervisningsforløb hvor digitale værktøjer er inddraget. Og for den almindelige lærer skal man altså ikke selv opfinde den dybe tallerken hver gang – Gyldendal og Skoletube (www.laerit.dk/forlag) har koblet det hele sammen til jer!
Gyldendal og LærIT abonnenter! dét her! er bare en god ide 🙂

 

NYHED NYHED: Mindmeister.dk nu en fast del af dit LærITabonnement!

Mindmeister - en del af dit LærITabonnement! Verdens bedste Mindmap software i dit LærITabonnement:
Alle de skoler som allerede har fået aktiveret deres Mindmeister adgang fortsætter nu bare. Skoler som har et LærITabonnement, men som endnu ikke er aktiveret ved Mindmeister, skal følge dette link: www.laerit.dk/mindmeisterog dér følge anvisningerne som fører til en aktivering.Prøv iøvrigt Mindmeisters app. Sådan her logger du ind med unilogin via appen: http://www.it-didaktisk.dk/?p=917 (du kan også bruge unilogin via android appen)
Skolerne i Danmark har en lang tradition for brug af Mindmap-software, og med Mindmeisters setup målrettet danske skoler er der ingen tvivl om at det på alle punkter er det bedste bud på en løsning. Vi er her på LærIT stolte over at have Mindmeister som en del af abonnementet.