Nyheder d. 20 september 2012

Kære LærITbrugere

 

Som vi meddelte i sidste nyhedsbrev så er Aviary.com´s Myna audiostudie desværre lukket. Det fik også konsekvenser for os på Skoletube. Den gode nyhed ovenpå skuffelsen er dog, at vi har fundet en ny audioeditor! soundation.com.
Licensaftalen er på plads og i løbet af 2-3 uger vil den være integreret på Skoletube med automatisk login og nem udgivelse på Skoletube. Vores version af Soundation vil indeholde et kæmpe samplingsbibliotek som betyder at værktøjet også vil blive stærkt i musiktimerne. Folkene bag Soundation står fx bag mange af de samples vi finder i Apples Garageband program. Kender du Garageband? Soundation er noget af det samme. Glæd jer til Soundation på Skoletube!

TILMELD DIG VORES FACEBOOKSIDE HER TIL HØJRE – SÅ FÅR DU DE ALLERNYESTE TING PRÆSENTERET FØR ALLE ANDRE 🙂

PIXTON FAN? SE DENNE NYE PUBLIKATION

IPADBRUGER og LÆRIT BRUGER ? SE DENNE NYE PUBLIKATION

TIDSLINJE MED LÆRIT UDGIVELSER OG NYHEDERFRA SIDSTE NYHEDSBREV

Connections, connections og CONNECTIONS:
Vi fortsætter her på www.laerit.dk/forlag med at hooke op med andre skoleleverandører. Derved bliver der en sammenhæng mellem de platforme I bruger til dagligt og det er vigtigt.
Fx, hvis en skole både abonnerer på Skoletube og Meebook…så er det jo dejligt at de medieproduktioner man laver på Skoletube nemt kan indsættes og anvendes i Meebook – når man laver sine undervisningsforløb dér.

SKOLETUBE HAR VÆRKTØJERNE | GYLDENDAL HAR INDHOLDET:

Kan 2+2 give 5 ? Ja! i ganske få tilfælde synes det næsten at være tilfældet, og med Skoletubes og Gyldendals banebrydende samarbejde kan platformene vitterligt få en endnu større værdi for jer, end hvis de stod alene. Ved at FORBINDE fagligt indhold og digitale værktøjer tæt sammen bliver undervisningen bare bedre.
Skoletube er en platform, hvor vi har samlet en række verdensførende online medieværktøjer under et Unilogin og med nem udgivelse i en beskyttet klassekanal. Dét er smart!, men grunden til at VI er begejstrede over samarbejdet med Gyldendal er, at DE laver gennembearbejdede faglige undervisningsforløb, hvor de direkte inddrager Skoletubes værktøjer, hvor det giver mening.
Gyldendals dygtige fagredaktører kan med deres fokus på didaktik, fag og IT koble det hele sammen. Dermed bliver det epokegørende meget nemmere end nogensinde før for lærerne at forberede og gennemføre faglige undervisningsforløb hvor digitale værktøjer er inddraget. Og for den almindelige lærer skal man altså ikke selv opfinde den dybe tallerken hver gang – Gyldendal og Skoletube (www.laerit.dk/forlag) har koblet det hele sammen til jer!
Gyldendal og LærIT abonnenter! dét her! er bare en god ide 🙂

NYHED NYHED: Mindmeister.dk nu en fast del af dit LærITabonnement!

Mindmeister - en del af dit LærITabonnement! Verdens bedste Mindmap software i dit LærITabonnement:
Alle de skoler som allerede har fået aktiveret deres Mindmeister adgang fortsætter nu bare. Skoler som har et LærITabonnement, men som endnu ikke er aktiveret ved Mindmeister, skal følge dette link: www.laerit.dk/mindmeisterog dér følge anvisningerne som fører til en aktivering.Prøv iøvrigt Mindmeisters app. Sådan her logger du ind med unilogin via appen: http://www.it-didaktisk.dk/?p=917 (du kan også bruge unilogin via android appen)
Skolerne i Danmark har en lang tradition for brug af Mindmap-software, og med Mindmeisters setup målrettet danske skoler er der ingen tvivl om at det på alle punkter er det bedste bud på en løsning. Vi er her på LærIT stolte over at have Mindmeister som en del af abonnementet.