Nyheder d. 08 november 2012

TILMELD DIG VORES FACEBOOKSIDE HER TIL HØJRE – SÅ FÅR DU DE ALLERNYESTE TING PRÆSENTERET FØR ALLE ANDRE 🙂

Bemærk: NY Abonnementspris pr. 1-1-2013: 15 kr. pr. elev/lærer pr. år. (14 kr. ved kommunelicens)

Tjek disse 3 nye videotitler ud:

 

Soundation på Skoletube Ny videotitel: Soundation på Skoletube Soundation er Skoletubes lydværksted. Her kan du optage speak, mixe og indspille musik enkelt og kreativt.
I dette kursus gennemgår vi værkstedets tre centrale områder: lydoptagelse, mixing fra programmets lydbibliotek og komposition i midi-spor. Gå til videotitel
PLC – FADE Ny videotitel: PLC – FADE Det pædagogiske læringscenter har brug for en digital repræsentation på nettet, og den er med den nye PLC-portal på Skoleblogs blevet endnu bedre.
Med PLC fade får du en “state of the art” portal, der gør det til en nydelse, at repræsentere det pædagogiske læringscenter online. Nemt og overskueligt kan information findes og gøres tilgængeligt bag de indbydende fliser på læringscentrets forside. Med relaterede artikler og tags, tilbyder læringscentret sig som en kilde til ny viden indenfor brugerens personlige referencer.
Dette videokursus guider dig trin for trin igennem oprettelse og håndtering af PLC-FADE. Gå til videotitel
Apps til undervisningen Ny videotitel: Apps til undervisningen Dette kursus er en stor sammenkogt ret af mange små vejledninger. Den indeholder en lang række mindre film, der hver i sær omhandler en enkel app, eller kigger på samarbejdet mellem få apps.
Kurset her, er derfor tænkt som en inspiration og en præsentation af de mange muligheder vi har ved at tænke Skoletube sammen med vores medieproduktion på en iPad. Gå til videotitel

Apps til undervisningen

Fem skarpe for Skoleblogs

Portloggen

Skoletube – Vol.2

Portalen til det Pædagogiske læringscenter

NYHED NYHED: Mindmeister.dk nu en fast del af dit LærITabonnement!

Mindmeister - en del af dit LærITabonnement! Verdens bedste Mindmap software i dit LærITabonnement:
Alle de skoler som allerede har fået aktiveret deres Mindmeister adgang fortsætter nu bare. Skoler som har et LærITabonnement, men som endnu ikke er aktiveret ved Mindmeister, skal følge dette link: www.laerit.dk/mindmeisterog dér følge anvisningerne som fører til en aktivering.Prøv iøvrigt Mindmeisters app. Sådan her logger du ind med unilogin via appen: http://www.it-didaktisk.dk/?p=917 (du kan også bruge unilogin via android appen)
Skolerne i Danmark har en lang tradition for brug af Mindmap-software, og med Mindmeisters setup målrettet danske skoler er der ingen tvivl om at det på alle punkter er det bedste bud på en løsning. Vi er her på LærIT stolte over at have Mindmeister som en del af abonnementet.

 

Har du hentet Skoletubes app til iPad og iPhone?

Nyheder i skoletubes app update! Nu bliver appen bare endnu bedre:Et par fede tilføjelser og en håndfuld bugfixes gør bare Skoletubes app endnu bedre. Se fx på billedet til venstre: nu kan man følge sine uploads via en procesbar – det er praktisk. Derudover er der følgende forbedringer:

  • Vælge ”ingen kanal” i kanallistedropdown
  • Timer og beeplyde ved start/stop af optagelse
  • Bedre hjælp

Fejlrettelser:

  • Det er nu muligt at uploade filer over 100 mb
  • Sporadisk thumbnail fejl rettet
  • Manglende kanaler rettet
  • Login chrash rettet (appen kræver nu min. IOS 5.0)
  • Log ud – log ind som anden bruger fejl rettet

Læs mere og se en præsentationsvideo af appen her: www.laerit.dk/app