Moviecut på vej tilbage – vigtig information!!!

Den 20. februar relancerer vi Skoletubes online videoredigeringsværktøj Moviecut. Vi har store forventninger til den nye version af Moviecut, da den adskiller sig væsentlig fra den nuværende version. Men hvad er baggrunden for denne opdatering af værktøjet ?

Ja, baggrunden er knap så rosenrød. Moviecut har simpelthen ikke kunne måle sig med vores forgænger Jaycut. Moviecut havde nogle nye spændende muligheder sammenlignet med Jaycut, men Moviecut manglede nogle helt basale funktioner, som virkelig trak ned på brugeroplevelsen og flowet.

En massiv kritik af Moviecut blandt jer brugere lagde pres på os, for der var på daværende tidspunkt ikke noget alternativ (for os/skoletube) – og kritikken gjorde ondt, for den gik ofte ud over HELE Skoletubeplatformen til trods for, at Moviecut jo egentlig kun er en mindre del af Skoletube – som også indeholder over 10 andre fantastiske funktionelle online værktøjer.  MEN vi VED, at et online videoredigeringsværktøj er meget vigtigt og kan dække meget bredt fagligt….og derfor har vi i tæt dialog og partnerskab med vores leverandør arbejdet hårdt på at få rettet op på Moviecut og få onlinevideoredigering tilbage på sporet på Skoletube.

Et stort skridt nåes d. 20/2, hvor den nye Moviecutplatform åbner på Skoletube. Det er ikke den endelige version – overhovedet. Flere features vil opdateres løbende over de næste måneder. Men d. 20/2 er vi tilbage på sporet.

På grund af store ændringer over og ikke mindst under overfladen, så bliver vi nødt til at lukke ned for Moviecut d. 18/2. Og når Moviecut åbner igen d. 20/2, så vil alle gamle projekter og mediefiler i dit arkiv være slettet. Desværre.  Derfor er det VIGTIGT, at du får færdiggjort dine projekter før d. 18 feb. og udgivet dit projekt på Skoletube. De projekter du udgiver på Skoletube slettes selvfølgelig ikke. De vil stadig kunne findes i videokanaler og i dit eget mediebibliotek under “Mit Skoletube > Mine medier” . Det er KUN dine filer og projekter inde i Moviecut, der bliver slettet. Det gøres normalt kun 1 gang om året – nemlig i sommerferien, men på grund af at vi rykker Moviecut op i leverandørens cloudløsning, og fordi Moviecut skifter fra en 4:3 player til 16:9, så har vi vurderet, at det er nødvendigt at starte fra scratch. Beklager bøvlet, men vi er ret overbeviste om, at I bliver glade for Moviecut bagefter.

I tæt samarbejde med leverandøren er vi pt i gang med at teste og rette de sidste bugs, inden vi lancerer d. 20/2. Men prøv lige at se et lille sneakpeak her: