Moviecut – nu med tidslinje og flere lydspor

Vi har glædet os meget til denne dag hvor Skoletubes online videoredigeringsværktøj Moviecut har fået et vigtigt facelift. Denne version er ikke den endelige, men skal ses som en version 1.0 i en række kraftige forbedringer som venter i månederne frem.
Det har været vigtigt for os forbedre brugervenligheden og flowet i redigeringen – og hér er den nye version kommet godt fra start. Lad mig kort beskrive de vigtigste ændringer:
Moviecut har nu tidslinjevisning i stedet for storyboard og der er pt 2 lydspor at boltre sig på. Dette betyder pludselig at fleksibiliteten og friheden i redigeringen er tilbage på sporet. Der er ændret radikalt på hele work flowet omkring cut og trimning af video og lydfiler og det gør oplevelsen meget mere intuitiv.
Lad mig vise et eksempel på fleksibiliteten:

skærmdump af Moviecutprojekt

Her er et billede fra det projekt i Moviecut som du kan se den i den færdige video nedenunder. Læg mærke til at du nu har fuld kontrol over at få lydeffekter til at passe sammen med dine videoklip.

Andre forbedringer:

– kan ændre lydniveauer på både hele spor eller på de individuelle medieblokke
– Webcam og mikrofon optagelser optimeret
– Previews foregår direkte i videovinduet og indlæsningen er optimeret således at man kan springe langt ind i et projekt og previewe.
– Max videovarighed ændret fra 10 min til 20 min.
– Stabilitet og speed forbedret ved medieimport da Moviecut er flyttet til leverandørens cloudløsning